Ett vitt leende börjar med en frisk mun och tänder

Dagliga mun- och tandvårdsrutiner är nyckeln till ett vackert och hälsosamt leende. Att borsta tänderna på morgonen och kvällen och att rengöra mellan tänderna är de viktigaste delarna av munhälsan. Trots noggranna munvårdsrutiner kan mat, dryck och tobaksrök med tiden färga och gulna tänder.

Även om tandkrämer och andra blekningsprodukter kan ta bort yttre fläckar från ytan på tänderna, kan de inte påverka fläckarna i tandens emalj och dentin. Det enda effektiva sättet att bli av med dessa fläckar är professionell tandblekning av en tandläkare eller tandhygienist.

Borttagning av ytfläckar på tänderna kan enkelt göras med en rengöring som utförs hos en tandläkare eller tandhygienist. Fläckar som har samlats djupt inne i tanden kan tas bort under en professionell rengöring med BlancOne® tandblekning, som återställer den ursprungliga fräschören i ditt leende.

BlancOne® är en professionell tandblekning som utförs i tandkliniken

Innan blekning kommer din tandläkare att avgöra om behandlingen är lämplig för dig genom att kontrollera munnen och tänderna för att säkerställa att det inte finns infektioner, tandsten eller hål. Dessutom kommer tändernas ursprungliga nyans att kontrolleras. Tandblekning görs alltid i en frisk och ren mun, vilket innebär att det är viktigt att avlägsna tandsten och missfärgningar före tandblekningen. Tändernas tillstånd och eventuella fyllningar, laminat, kronor och broar kan påverka blekningens slutliga resultat.

Tandblekning är inte avsedd för minderåriga eller barn, samt inte heller för gravida eller ammande kvinnor.

Hitta klinik